Programma

Tijd Activiteit Locatie
17.30 uur Ophalen startnummers Malieveld
18.00 uur - 18.45 uur Start lange route Malieveld
19.00 uur - 19:15 uur Start korte route Malieveld
22.45 uur Sluiting finish De Pier

Parcoursen

Bekijk hier de digitale route voor de City Pier Night Walk op vrijdagavond 11 maart 2022
Wandelaars kunnen kiezen uit twee afstanden: 7 of 12 kilometer. De wandeltocht loopt door sfeervolle, verlichte straten van Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. De wandeling start om 18.00 uur op de Koekamp.

Start: Koekamp

Startnummers

Startnummer en stempelkaart
Op vertoon van het digitale startnummer die je in de week voorafgaand ontvangt per e-mail, kun je vrijdag 11 maart vanaf 17.30 uur jouw stempelkaart ophalen bij de startnummertent op het Malieveld.

Startnummer overdragen

Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. 

Afstand wijzigen

Bij de City Pier Night Walk kun je kiezen uit 2 afstanden: 7 of 12 km. Het is mogelijk om op de dag zelf te wisselen van afstand. Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie. Beide routes vertrekken vanaf het Malieveld en eindigen op de Pier van Scheveningen. 

Openingstijden startnummertent

Openingstijden startnummertent

  • Vrijdag 11 maart: 17.30 uur - 19.15 uur

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Startwaves

Indeling startwaves
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van het moment waarop je je hebt ingeschreven. Je kunt zelf geen startwave kiezen. Ruim een week voor het evenement ontvang je per mail welke startwave aan jou is toegewezen. Jouw startwave staat ook op je startnummer. Je kunt er altijd voor kiezen om in een latere startwave te starten, eerder niet. Dit hoef je niet door te geven. 

Bereikbaarheid

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Den Haag Centraal is uitstekend bereikbaar en is gelegen op loopafstand van het Malieveld (startlocatie). Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten.

Openbaar vervoer

NS
Station Den Haag Centraal bevindt zich op loopafstand van het Malieveld, de startlocatie. Deelnemers en bezoekers kunnen met de trein naar dit station reizen. Houd wegens de verwachte drukte rekening met extra reistijd. Plan voor vertrek je reis en kijk voor de meest actuele informatie op www.9292ov.nl.  

HTM
Het Malieveld ligt op 5 minuten loopafstand van het station Den Haag centraal. In verband met deze korte loopafstand adviseren wij om via dit station te reizen. Je kunt ook via het station Den Haag Holland Spoor reizen maar dan moet je met tram 9 met bestemming Scheveningen noord, tram 16 met bestemming Statenkwartier of tram 17 met bestemming Centraal Station. Kijk hier voor alle actuele reisinformatie en reisadviezen van de HTM.

De avondwandeling eindigt op de Pier van Scheveningen. Met HTM tram 9, die voor het Kurhaus stopt, kunnen deelnemers terug naar het Malieveld en Centraal Station (15 min) en station Hollands Spoor (25 min). Tramlijn 9 rijdt tot net over middernacht terug.
 

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Den Haag gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. Enkele parkeergarages in en rondom de start- en finishlocatie zijn rondom City Pier Night Walk niet, of beperkt bereikbaar. Mocht je met de auto willen komen, dan kan de parkeergarage onder het Malieveld worden gebruikt. Hier geldt een uur tarief.

Fiets

Vanwege wegafzettingen in de stad adviseren wij deelnemers en toeschouwers die in de buurt wonen op de fiets te komen. Hiermee kom je het snelst en het gemakkelijkst op het Malieveld. Er is een onbewaakte fietsenstalling. Plaats de fietsen niet tegen de evenementhekken, want deze worden al tijdens het evenement weggehaald.

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.

City Pier Night Walk schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten de avondwandeling van het Malieveld naar De Pier in Scheveningen te verplaatsen naar vrijdag 11 maart 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de vierde editie in 2022.

Lees meer