Veelgestelde vragen

Bekijk op deze pagina alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat de onderstaande informatie onder voorbehoud van wijzigingen is.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de editie van 23 september 2022.

Inschrijving

Afstand wijzigen

Kan ik mijn afstand wijzigen?
Bij de City Pier Night Walk kun je kiezen uit 2 afstanden: ongeveer 8 of 12 km. Het is mogelijk om op de dag zelf te wisselen van afstand. Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie. Beide routes vertrekken vanaf het Malieveld en eindigen op de Pier van Scheveningen. 

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Annuleren

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Het is niet mogelijk om jouw inschrijving te annuleren. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Je kunt jouw startnummer overdagen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 11 februari zal jouw naam nog steeds zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer.

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Datum

Wanneer is de City Pier Night Walk?
De City Pier Night Walk vindt plaats op vrijdag 8 maart 2024.

Inschrijving wijzigen

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?
Mocht je na jouw inschrijving jouw adres willen wijzigen, alsnog een product willen bestellen of jouw startbewijs willen overdragen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account.

Leeftijden

Welke leeftijd moet ik hebben om deel te mogen nemen? 
De minimumleeftijd voor deelname is 6 jaar op de dag van het evenement. Kinderen onder de 6 zes jaar mogen gratis meedoen en hoeven zich niet in te schrijven. 

Startbewijs overdragen

Kan ik mijn startbewijs overdragen?
Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw dashboard en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. 

Sluiting inschrijving

Wanneer sluit de inschrijving?
Je kunt je tot de start van de desbetreffende afstand (digitaal) inschrijven, mits deze niet is uitverkocht.

Event info

Bereikbaarheid

Hoe reis ik naar de start?
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten. Klik hier voor alle informatie over de bereikbaarheid.

Herinneringspin

Krijg ik een herinneringspin?
Alle deelnemers ontvangen na het passeren van de finish een pin als herinnering aan het evenement. 

Honden

Zijn honden toegestaan?
Je mag de City Pier Night Walk wandelen met een hond die aangelijnd is. Honden hoeven niet aangemeld te worden. 

Foto's

Worden er foto's gemaakt?
Tijdens de City Pier Night Walk worden er professionele foto's gemaakt op meerdere plekken langs het parcours en natuurlijk op de finish. Dus zorg dat je startnummer goed zichtbaar is en lach naar de camera. Na afloop van het evenement worden de foto's op onze Facebook-pagina geplaatst. 

Muziek

Is er muziek op het parcours?
Tijdens de City Pier Night Walk zijn er meerdere muziekpunten op het parcours met uiteenlopende muzieksoorten, zoals een dweilorkest een violist, accordeonisten, koren en een zanger voor veel gezelligheid en een ongekende sfeer. 
Wil jij je aanmelden als band, DJ of orkest? Neem dan contact met ons op.

Parcoursen

Hoe zien de parcoursen eruit?
Klik hier voor alle parcoursen. 

Programma

Hoe ziet het programma eruit?
Klik hier voor het programma.

Startnummer

Krijg ik mijn startnummer toegestuurd of moet ik hem ophalen?
Klik hier voor alle informatie omtrent het ontvangen van jouw startnummer. 

Start en finish

Waar is de start?
De start van beide afstanden bevindt zich op het Malieveld. De finish is bij de Pier in Scheveningen. Klik hier voor alle informatie over de start en finish.

Stempelkaart

Krijg ik een stempelkaart?
Ja, je ontvangt een stempelkaart op vertoon van het digitale startnummer die je in de week voorafgaand hebt ontvangen per e-mail. Je kunt deze op vrijdag 8 maart vanaf 17.30 uur ophalen bij de startnummertent op het Malieveld. De handige stempelkaart is voorzien van een QR code naar de online routekaart. Daarnaast wordt de kaart op de route afgestempeld.

Onderweg zijn er stempelposten die moeten worden aangedaan om de stempelkaart te laten afstempelen. Onderstaande posten functioneren tevens als verzorgingspost.

De stempelposten worden op een later moment bekend gemaakt. 

Tijdlimieten

Wat zijn de tijdlimieten?
De wandeltijd bedraagt maximaal 4,5 uur over de afstand van 8 of 12 km. Deelnemers dienen om 22:30 uur gefinisht te zijn.

Verzorging op het parcours

Welke verzorging krijg ik onderweg?
Onderweg zijn er meerdere verzorgingsposten waar je iets te drinken en te eten kunt krijgen.

Overig

Gevonden voorwerpen

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen?
Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de tassenafgifte op het Malieveld. Neem contact met ons op als jouw spullen hier ook niet liggen. Na afloop van het evenement hebben wij zicht op alle gevonden voorwerpen.

Goede doel

Wat is het goede doel van de City Pier Night Walk?
Klik hier voor alle informatie over het goede doel.

Hotel

Waar kan ik overnachten?
Maak het jezelf en jouw supporters gemakkelijk en extra leuk en maak er een weekend Den Haag van! Denhaag.info biedt een overzicht van hippe hostels tot luxe (design)hotels: voor elke smaak en elk budget is een passende slaapplek te vinden.

Vrijwilligers

Welke vrijwilligerstaken zijn er en hoe kan ik mij aanmelden?
Klik hier voor alle informatie over vrijwilligers. 

Wachtlijst

Is er een wachtlijst voor uitverkochte afstanden?
De inschrijving van een onderdeel sluit zodra alle startnummers voor deze afstand zijn uitverkocht. Er is geen wachtlijst.