Praktische informatie


Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze lijst met veelgestelde vragen over de City Pier Night Walk. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de organisatie.

Categorieën


Inschrijving

Wanneer start de inschrijving?

De inschrijving voor de City Pier Night Walk editie 2021 opent eind dit jaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door onze social media te volgen. 
- Facebook
- Instagram

Welke leeftijd moet ik hebben om deel te mogen nemen?

De minimumleeftijd voor deelname is 6 jaar op de dag van het evenement. Kinderen onder de 6 zes jaar mogen gratis meedoen en hoeven zich niet in te schrijven. 

Kan ik mijn afstand wijzigen?

Ja. Bij de City Pier Night Walk kun je dit jaar kiezen uit 2 afstanden: 6 of 12 km. Het is mogelijk om op de dag zelf te wisselen van afstand. Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie.

Beide routes vertrekken vanaf het Malieveld en eindigen op de Pier van Scheveningen. 

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Indien je verhinderd bent om deel te nemen, wordt het betaalde inschrijfgeld niet gerestitueerd. 

 

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Hier kun je de algemene voorwaarden vinden.

Wandeltocht

Wanneer is de City Pier Night Walk?

De derde editie van de City Pier Night Walk vond plaats op vrijdagavond 6 maart 2020. De datum van de volgende editie wordt snel bekend gemaakt.

 

Hoe reis ik naar de start?

De start bevindt zich op het Malieveld in directe nabijheid van openbaar vervoer faciliteiten (Den Haag Centraal Station) en een parkeergarage. Vanaf de finish op de Boulevard in Scheveningen zijn goede openbaar vervoerverbindingen terug naar het startpunt.

Waar is de start?

De start van beide afstanden van de City Pier Night Walk 2020 bevindt zich op het Malieveld. 

Welke verzorging krijg ik onderweg?

U ontvangt bij aankomst een stempelkaart. Bij de eerste stempelpost bij Begraafplaats St. Petrus Banden krijgt warme chocolademelk met een koek. Daarnaast zullen er onderweg flesjes water worden uitgedeeld en kunt u zich opwarmen bij de deelnemende locaties of stempelposten. En vergeet uw aandenken niet op te halen bij finishplaats de Pier.

Is er onderweg muziek op het parcours?

Tijdens de City Pier Night Walk zijn er meerdere muziekpunten op het parcours met uiteenlopende muzieksoorten, zoals een dweilorkest een violist, accordeonisten, koren en een zanger voor veel gezelligheid en een ongekende sfeer.

Wil jij je aanmelden als band, DJ of orkest? Stuur dan even een e-mail naar info@citypiernightwalk.nl

Hoe zien de parcoursen eruit?

Beide routes van 6 km en 12 km beginnen op het Malieveld en voeren door de straten van Den Haag richting Scheveningen. Bekijk hier het volledige parcours.

Wat zijn de starttijden?

Bekijk hier het volledige programma van de City Pier Night Walk editie 2020.

Krijg ik een stempelkaart

Ja. De handige stempelkaart is voorzien van een QR code naar de online routekaart. Daarnaast wordt de kaart bij 3 punten op de route afgestempeld. 

Zijn er stempelposten?

Onderweg zijn er stempelposten die moeten worden aangedaan om de wandelkaart te laten afstempelen. Onderstaande posten functioneren tevens als verzorgingspost.

Stempelpost 1: Begraafplaats St. Petrus Banden
Sluiting – 20:45

Stempelpost 2: Badkapel
Sluiting – 21:45

Stempelpost 3 – finish: De Pier
Sluiting – 22:30

 

 

Waar is de finish?

De finish is bij de Pier in Scheveningen

Worden er foto's gemaakt?

Tijdens de City Pier Night Walk worden er professionele foto's gemaakt op meerdere plekken langs het parcours en natuurlijk op de finish. Dus zorg dat je startnummer goed zichtbaar is en lach naar de camera. Na afloop van het evenement worden de foto's op de op de Facebook pagina geplaatst. 

Wat zijn de tijdlimieten?

De wandeltijd bedraagt maximaal 4,5 uur over de afstand van 6 of 12 km. Deelnemers dienen om 23:30 uur gefinisht te zijn.

Zijn honden toegestaan?

Natuurlijk is het mogelijk je huisdier mee te nemen. Je bent natuurlijk als baasje wel verantwoordelijk en hoeft hem of haar niet aan te melden.  

Overig

Wat zijn de ontwikkelingen van het COVID-19 (Coronavirus) in relatie tot de City Pier Night Walk

Lees hier meer over de ontwikkelingen van het COVID-19 (Coronavirus) in relatie tot City Pier Night Walk.

Wat is het goede doel van de NN CPC Loop Den Haag

Het goede doel van de City Pier Night Walk 2020 was Unicef. De opbrengst gaat naar onderwijs voor kinderen op de vlucht in Syrië en omgeving.

Waar kan ik overnachten?

Na afloop van de City Pier Night Walk overnachten in Den Haag? Denhaag.info biedt een overzicht van hippe hostels tot luxe (design)hotels: voor elke smaak en elk budget is een passende slaapplek te vinden.

Welke vrijwilligerstaken zijn er en hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Dankzij de medewerking en het enthousiasme van vrijwillige medewerkers kan de City Pier Night Walk elk jaar weer succesvol worden georganiseerd. Wij danken alle vrijwilligers bij voorbaat voor hun aanwezigheid en inzet. 

Wil jij ook als vrijwilliger aan de slag en een topsportevenement van dichtbij meemaken? Bekijk de spelregels eerst en kies op welke manier jij bij onze organisatie betrokken wilt zijn. Klik hier voor meer informatie.