Vrijwilligers

Taken

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

Medewerker start: Je begeleidt de deelnemers in het startgebied. 

  • Medewerker start: Je begeleidt de deelnemers in het startgebied.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een versnapering en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende herinneringspins.
  • Medewerker startbewijzen: Op dit onderdeel wordt je ingezet voor de uitgifte van de startbewijzen en licht gadgets.
  • Medewerker stempelpost: Je bouwt met andere vrijwilligers de stempelposten op, waar de deelnemers tevens eventueel van een versnapering worden voorzien.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours veilig blijft voor de deelnemers.
  • Parcoursverantwoordelijke: je bent verantwoordelijk voor een deel van het parcours.

Aanmelden

Wil je als vrijwilliger ondersteunen bij de City Pier Night Walk? Meld je dan aan via onderstaande button. Wil je een groep aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: vrijwilligers@golazo.com

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de City Pier Night Walk een aantal regels verbonden. 

Aanmelden

Regels

Aan vrijwilligerswerk voor de City Pier Night Walk zijn een aantal regels verbonden. Lees onderstaande regels goed door voordat je je als vrijwilliger inschrijft! 

 • De minimumleeftijd is 16 jaar (voor de functie verkeersregelaar dien je minimaal 18 jaar te zijn). 
 • Wanneer voor je functie een instructie-avond gegeven wordt, krijg je hiervoor automatisch een uitnodiging. Zorg ervoor dat je bij deze instructie-avond aanwezig bent. 
 • Volg de instructies die je krijgt altijd goed op. 
 • LET OP: Vrijwilligers ontvangen géén vergoeding voor de geïnvesteerde tijd of reiskosten. 
 • Vrijwillig betekent niet vrijblijvend. We rekenen na je aanmelding op je inzet. Mocht je zonder afmelding niet aanwezig zijn, dan heeft dit nadelige gevolgen voor onze organisatie. 

Contact

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. We raden je aan het e-mailadres contact@citypiernightwalk.nl toe te voegen aan je adressenboek. Hiermee voorkom je dat een e-mail in je spamfolder terecht komt. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Mogelijke bestandtypes: jpg, jpeg, gif, png, txt, docx, xlsx, pdf