Inschrijving geopend voor de City Pier Night Walk

9-11-2023
Wandel mee op vrijdagavond 8 maart 2024

In het tweede weekend van maart nodigen we de wandelaars weer uit om Den Haag te ontdekken. Op vrijdagavond 8 maart is de City Pier Night Walk de start van het sportiefste weekend van de hofstad. Bij deze sfeervolle avondwandeling wandelen de deelnemers van het Malieveld naar De Pier in Scheveningen. Op de routes van ongeveer 8 en 12km staan meerdere (muzikale) acts en passeer je Haagse highlights.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven.

Lees meer
Inschrijving geopend voor de City Pier Night Walk

De City Pier Night Walk is al vijf edities een groot succes

10-3-2023

Slechts een half jaar na de vierde editie, stond de City Pier Night Walk weer op het programma. Traditiegetrouw is deze avondwandeling door Den Haag de start van het weekend van de NN CPC Loop. De wandelaars legden een route van 7 of 12km af van het Malieveld richting de Pier in Scheveningen. Onderweg waren er diverse Haagse bezienswaardigheden, sfeervolle acts en werden er een aantal locaties bezocht.

 

Lees meer
sfeerverslag 2023

Bekijk hier het parcours!

21-2-2023

Het parcours van de editie van 10 maart 2023 is bekend. Lees snel verder om te ontdekken welke Haagse highlights je deze editie gaat ontdekken.

Lees meer
Route2023

Bekijk de aftermovie van de 4e editie!

28-9-2022

Bekijk hier de officiële aftermovie van de 4e editie van de City Pier Night Walk.

Lees meer
cpnw aftermovie 2022

Sfeervolle 4e editie City Pier Night Walk

23-9-2022

Het weekend van de NN CPC Loop Den Haag is traditiegetrouw afgetrapt met de City Pier Night Walk. Ondanks de regen trok de vierde editie van het wandelevenement vele enthousiaste deelnemers. Tijdens de sfeervolle avondwandeling legden de deelnemers een route van 7 of 12 km af door de Haagse binnenstad richting de Pier van Scheveningen. Onderweg liepen de wandelaars langs diverse Haagse bezienswaardigheden met onderweg verschillende muzikale acts.

Lees meer
Sfeervolle 4e editie City Pier Night Walk

Vrijdag 23 september nieuwe datum voor vierde City Pier Night Walk

8-2-2022

De traditioneel in de lente georganiseerde NN CPC Loop Den Haag verhuist dit jaar naar de herfst. Het populaire hardloopevenement-voor-iedereen is verplaatst naar 25 september. Door onzekerheid over de coronamaatregelen is het niet realistisch de oorspronkelijke datum van 13 maart aan te houden. De startbewijzen blijven geldig.

Lees meer
Vrijdag 23 september nieuwe datum voor vierde City Pier Night Walk

Inschrijving vierde editie City Pier Night Walk geopend

22-12-2021

Op vrijdagavond 11 maart 2022 vindt de vierde editie van de City Pier Night Walk plaats. De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de NN CPC loop Den Haag. Ook dit jaar kun je weer kiezen uit 2 verschillende afstanden: 7 of 12 km. De wandeltocht loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te zijn.

Lees meer
Inschrijving vierde editie City Pier Night Walk geopend (1)

City Pier Night Walk verschuift naar 2022

6-9-2021

De organisatie van de City Pier Night Walk heeft het besluit genomen om – naast het verplaatsen van de NN CPC Loop Den Haag - ook de vierde editie op vrijdag 24 september 2021 niet door te laten gaan. De startbewijzen blijven geldig voor de editie op vrijdag 11 maart 2022. De reeds ingeschreven wandelaars hebben hierover per e-mail persoonlijk bericht ontvangen.

Lees meer
City Pier Night Walk verschuift naar 2022