Sfeervolle 4e editie City Pier Night Walk

23-9-2022

Het weekend van de NN CPC Loop Den Haag is traditiegetrouw afgetrapt met de City Pier Night Walk. Ondanks de regen trok de vierde editie van het wandelevenement vele enthousiaste deelnemers. Tijdens de sfeervolle avondwandeling legden de deelnemers een route van 7 of 12 km af door de Haagse binnenstad richting de Pier van Scheveningen. Onderweg liepen de wandelaars langs diverse Haagse bezienswaardigheden met onderweg verschillende muzikale acts.

Lees meer
Sfeervolle 4e editie City Pier Night Walk

Vrijdag 23 september nieuwe datum voor vierde City Pier Night Walk

8-2-2022

De traditioneel in de lente georganiseerde NN CPC Loop Den Haag verhuist dit jaar naar de herfst. Het populaire hardloopevenement-voor-iedereen is verplaatst naar 25 september. Door onzekerheid over de coronamaatregelen is het niet realistisch de oorspronkelijke datum van 13 maart aan te houden. De startbewijzen blijven geldig.

Lees meer
Vrijdag 23 september nieuwe datum voor vierde City Pier Night Walk

Inschrijving vierde editie City Pier Night Walk geopend

22-12-2021

Op vrijdagavond 11 maart 2022 vindt de vierde editie van de City Pier Night Walk plaats. De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de NN CPC loop Den Haag. Ook dit jaar kun je weer kiezen uit 2 verschillende afstanden: 7 of 12 km. De wandeltocht loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te zijn.

Lees meer
Inschrijving vierde editie City Pier Night Walk geopend (1)

City Pier Night Walk verschuift naar 2022

6-9-2021

De organisatie van de City Pier Night Walk heeft het besluit genomen om – naast het verplaatsen van de NN CPC Loop Den Haag - ook de vierde editie op vrijdag 24 september 2021 niet door te laten gaan. De startbewijzen blijven geldig voor de editie op vrijdag 11 maart 2022. De reeds ingeschreven wandelaars hebben hierover per e-mail persoonlijk bericht ontvangen.

Lees meer
City Pier Night Walk verschuift naar 2022

Inschrijving vierde editie City Pier Night Walk geopend

7-7-2021

Op vrijdagavond 24 september vindt de vierde editie van de City Pier Night Walk plaats. De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de NN CPC loop Den Haag. Ook dit jaar kun je weer kiezen uit 2 verschillende afstanden: 7 of 12 km. De wandeltocht loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te zijn.

Lees meer
Inschrijving vierde editie City Pier Night Walk geopend

Recordaantal deelnemers tijdens derde editie City Pier Night Walk

6-3-2020

Het CPC weekend is goed begonnen. Een recordaantal deelnemers stonden vrijdagavond 6 maart aan de start van alweer de derde editie van de City Pier Night Walk. In de Haagse binnenstad genoten vrijdagavond maar liefst 2100 wandelaars van de sfeervolle avondwandeling. Deelnemers legden vanaf het Malieveld een route van 7 of 12 km af door de Haagse straten richting de Pier van Scheveningen. Onderweg liepen de wandelaars langs diverse Haagse bezienswaardigheden met onderweg verschillende muzikale acts.

Lees meer
Recordaantal deelnemers tijdens derde editie City Pier Night Walk

Ontwikkelingen van het COVID-19 (Coronavirus) in relatie tot de City Pier Night Walk

5-3-2020
13:00 uur

De organisatie houdt de ontwikkeling met betrekking tot het COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgt de actuele updates en adviezen van het RIVM, GGD en GHOR Haaglanden.

De organisatie adviseert in het algemeen het volgende:

Wij raden deelnemers ten zeerste af deel te nemen aan de City Pier Night Walk indien je koortsverschijnselen hebt (ten minste 38.0 graden Celsius) voorafgaand* aan het evenement én ten minste één van de volgende verschijnselen: hoesten, kortademigheid.

De belangrijkste maatregelen (bron RIVM) die je kan nemen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen, zijn:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Voor verdere richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar:

*Als richtlijn circa twee weken voorafgaand aan het evenement

Lees meer
Ontwikkelingen van het COVID-19 (Coronavirus)

Dit is het parcours

3-2-2020

Het parcours voor vrijdagavond 6 maart is bekend! Bekijk snel langs welke bezienswaardigheden de route loopt. 

Al meer dan 1200 deelnemers staan aan de start, nog niet ingeschreven? Zorg dat je er op vrijdagavond 6 maart bij bent en schrijf je hier in!

Lees meer
Het parcours is bekend