Inschrijving City Pier Night Walk geopend!

12-11-2019

Op de vrijdagavond voorafgaand aan de NN CPC Loop Den Haag vindt de derde editie van de City Pier Night Walk plaats. Dit unieke wandelevenement loopt van het Malieveld naar de Pier van Scheveningen. Nieuw dit jaar is dat je kunt kiezen uit 2 verschillende afstanden: 6 km of 12 km. De routes gaan langs diverse Haagse highlights, lichtelementen en muziekpunten, naar Scheveningen. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee wandelen. 
Kortom een unieke avondwandeling die je niet mag missen. 

Lees meer
Inschrijving City Pier Night Walk geopend!

CPC weekend van start met succesvolle tweede editie van de City Pier Night Walk

9-3-2019

Ruim 1800 deelnemers stonden vrijdagavond 8 maart aan de start van de tweede editie van de City Pier Night Walk. Om 18.30 uur klonk het startschot en vertrokken de eerste wandelaars de binnenstad van Den Haag in, op weg naar de Pier in Scheveningen. In een mooie verlichte stoet liepen de deelnemers richting Haagse highlights, zoals het Binnenhof, de Hofvijver en het Vredespaleis. Onderweg werden de deelnemers vermaakt door onder andere violisten en troubadours, dweilorkesten, dixieland artiesten, accordeonisten en het Shantykoor.

Lees meer
CPC weekend van start met succesvolle tweede editie van de City Pier Night Walk

Goed voorbereid aan de start

5-3-2019
City Pier Night Walk - vrijdagavond 8 maart 2019

Op vrijdagavond 8 maart is de tweede editie van de City Pier Night Walk. Heb je aan alles gedacht? Bekijk dan even onze checklist met alles over de route, startbescheiden en al het andere wat je niet mag vergeten.

Lees meer
Goed voorbereid aan de start

Sfeervolle avondwandeling vanaf het Malieveld naar de Pier in Scheveningen

1-3-2019

Volgende week vrijdag 8 maart vindt de tweede editie van de City Pier Night Walk plaats. Een unieke wandeltocht van circa 12,5 km voorafgaand aan de NN CPC Loop Den Haag. Verlicht door een looplampje en met stempelkaart op zak vertrekken de eerste deelnemers om 18.30 uur vanaf het Malieveld aan hun wandeltocht.

Lees meer
Sfeervolle avondwandeling vanaf het Malieveld naar de Pier in Scheveningen

Inschrijving tweede editie City Pier Night Walk geopend

6-12-2018

Op vrijdagavond 8 maart vindt de tweede editie van de City Pier Night Walk plaats. De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de NN CPC loop Den Haag. De avondwandeling van circa 12 km loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om Den Haag van een andere kant te zien.

Lees meer
Inschrijving tweede editie City Pier Night Walk geopend