Sfeervolle avondwandeling vanaf het Malieveld naar de Pier in Scheveningen

1-3-2019

Volgende week vrijdag 8 maart vindt de tweede editie van de City Pier Night Walk plaats. Een unieke wandeltocht van circa 12,5 km voorafgaand aan de NN CPC Loop Den Haag. Verlicht door een looplampje en met stempelkaart op zak vertrekken de eerste deelnemers om 18.30 uur vanaf het Malieveld aan hun wandeltocht.

Lees meer
Sfeervolle avondwandeling vanaf het Malieveld naar de Pier in Scheveningen

Inschrijving tweede editie City Pier Night Walk geopend

6-12-2018

Op vrijdagavond 8 maart vindt de tweede editie van de City Pier Night Walk plaats. De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de NN CPC loop Den Haag. De avondwandeling van circa 12 km loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om Den Haag van een andere kant te zien.

Lees meer
Inschrijving tweede editie City Pier Night Walk geopend

City Pier Night Walk schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten de avondwandeling van het Malieveld naar De Pier in Scheveningen te verplaatsen naar vrijdag 11 maart 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de vierde editie in 2022.

Lees meer