Niet alleen de sfeervolle binnenstad van Den Haag maakte deze wandeling bijzonder. In de Schevenings Bosjes werden de wandelaars verrast met een ware lasershow. Een magische setting die de naam Night Walk eer aan deed. De wandelaars liepen ook door de Nieuwe Badkapel en Muzee Scheveningen, die hun deuren speciaal voor deze avond openstelde. De finish op de Pier in Scheveningen maakte de wandeling compleet. Zanger John Medley zorgde voor een feestelijke afsluiting en wist de deelnemers zelfs de dansvloer op te krijgen.

Jan (56 jaar): “Het was echt een geweldige editie, mijn dochter loopt de Halve Marathon op de zondag en wij wandelen op de vrijdagavond. De zanger op de pier, maakte de avond compleet” Mieke (45 jaar) en Kevin (12 jaar) “De wandeling heeft ons zeer verrast, dit was de eerste keer dat wij samen een wandeling door Den Haag hebben gemaakt. Vooral de entertainment onderweg was top en uiteraard was de aankomst op de Pier geweldig, het was 1 groot feest”.

De organisatie kijkt tevreden terug op een fantastische tweede editie. "Dit jaar hadden we extra ingezet op muziek en gezelligheid. De sfeer was fantastisch en de deelnemers kwamen ontzettend enthousiast over de finish. Veel deelnemers bleven dan ook gezellig plakken en maakten er een echt feestje van op de Pier”, aldus Remco Bruijns, projectmanager City Pier Night Walk.

De komende week wordt de website aangevuld met alle foto’s en de officiële aftermovie.

City Pier Night Walk schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten de avondwandeling van het Malieveld naar De Pier in Scheveningen te verplaatsen naar vrijdag 11 maart 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de vierde editie in 2022.

Lees meer