De wandeltocht

De wandeling start om 18.45 uur, wanneer het net donker begint te worden. De route start op het Malieveld en leidt deelnemers langs diverse Haagse highlights, versierde straten, lichtelementen en muziekpunten, naar Scheveningen. Verlicht door een looplampje vertrekken de deelnemers de duisternis in, samen met het entertainment langs het parcours zorgt dit voor een unieke en sprookjesachtige belevenis door de stad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs, looplampje en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish.

Unicef

Net zoals bij de NN CPC Loop Den Haag neemt Unicef een belangrijke plek in bij het evenement. Alle deelnemers aan de City Pier Night Walk kunnen bij hun inschrijving geld doneren en de opbrengst gaat naar onderwijs voor kinderen op de vlucht in Syrië en omgeving.

Inschrijving

De City Pier Night Walk vindt plaats in hetzelfde weekend als de NN CPC Loop Den Haag. Inschrijven voor de City Pier Night Walk kan vanaf 8 jaar. De inschrijving is vandaag geopend. Schrijf je hier in. 

4e editie City Pier Night Walk verplaatst naar 23 september 2022.

Door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 hebben we besloten de 4e editie van de NN CPC Loop Den Haag te verplaatsen naar 23 september 2022.

Lees meer