De wandeltocht
De wandeling start om 18.00 uur. De route start op het Malieveld en leidt deelnemers langs diverse Haagse highlights, versierde straten, lichtelementen en muziekpunten, naar Scheveningen. Samen met het entertainment langs het parcours moet dit zorgen voor een unieke en sprookjesachtige belevenis door de stad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish.

Hersenstichting
Dit jaar neemt de Hersenstichting een belangrijke plek in bij het evenement. Voor 2022 is de Hersenstichting gekozen als officieel goed doel. Alle deelnemers van de City Pier Night Walk kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan de Hersenstichting. Nu al hebben bijna vier miljoen Nederlanders een hersenaandoening. Van dementie, Parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. De verwachting is dat dit de komende jaren alleen maar toeneemt. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Met de donaties kan de Hersenstichting onderzoek financieren, voorlichting geven en zich inzetten voor de patiëntenzorg, revalidatie en participatie. Samen kunnen we hersenaandoeningen behandelen én in de toekomst voorkomen.

Inschrijving
De City Pier Night Walk vindt plaats in hetzelfde weekend als de NN CPC Loop Den Haag. Inschrijven voor de City Pier Night Walk kan vanaf 6 jaar. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis meewandelen. Inschrijven kan vanaf vandaag op https://www.citypiernightwalk.nl/inschrijven/. De startbewijzen van de wandelaars die zich al hadden ingeschreven voor de editie die gepland stond op 24 september 2021 blijven geldig voor deze editie.